на 2 місяці
4 упаковки = 2 місяці прийомуПептиди 1-типу з Франції
30 порцій = 1 місяць прийомуЕліксир молодості
120 капсул по 500 мгMATCH 5000 IU + 75 mcg
60 капсул по 300 мгз високим рівнем DHA
120 капсул по 300 мгKIDS 1000 IU
60 капсул по 300 мгз вітамінами А і D3
120 капсул по 300 мгBASE 2000 IU
60 капсул по 300 мгULTRA 5000 IU
60 капсул по 300 мгз високим рівнем DHA
120 капсул по 500 мгз вітамінами А і D3
120 капсул по 500 мгз алкілгліцеролами
60 капсул по 500 мгНа сніданок у тебе йогурт та пластівці, на обід — салат приправлений соусом, а на вечерю — куряча грудка в маринаді. І ніби не вживала нічого солодкого цілий день. Але, швидше за все, ти вже з’їла значну кількість грамів доданого цукру, який ховається в багатьох продуктах.
На жаль, зараз цукор додається всюди: від сухих сніданків до салатних заправок і готових соусів. Це може бути для тебе несподіванкою, коли ти побачиш на зворотній етикетці свого улюбленого йогурту або заправки до борщу доданий цукор.
В цій статті ми зануримося в історію, де пояснимо безмірну любов до солодкого, розкажемо про користь та шкоду цукру та дамо корисні поради, як зменшити його вживання задля твого довголітнього здоров’я.
Наше тіло працює фактично на цукрі, точніше, на глюкозі. Глюкоза походить від грецького слова glukos, що означає солодкий. Глюкоза живить клітини, з яких складається наше тіло, включаючи клітини мозку (нейрони).
За часів первісних людей, ті, хто їв найбільше калорій, мали більше шансів вижити й, таким чином, передати свої гени. А фрукти на той час були найбільш поширеним природним джерелом цукру, і тому могли забезпечити енергією. Таким чином, щоб максимізувати наше виживання як виду, у нас є вроджена система мозку, яка змушує нас любити солодкі продукти, оскільки вони є чудовим джерелом енергії для живлення нашого тіла.
Загальновідомо, що цукор є одним із найшкідливіших продуктів і викликає звикання. Дослідження показали, що цукор викликає у 8 разів більше звикання, ніж кокаїн, і це ще більше насторожує.
Щоразу, коли ми споживаємо цукор, ми відчуваємо себе емоційно краще, тому він є основним інгредієнтом більшості загальновідомих продуктів.
Варто зазначити, що не весь цукор однаковий. Для прикладу візьмемо наш столовий цукор — фактично “сахароза”, яка складається з глюкози та фруктози.
Нездорова кількість глюкози підіймає рівень цукру в крові. А непристойно велика кількість накопичується в печінці й перетворюється на глікоген, який призводить до ожиріння та цукрового діабету.
Фруктоза ж взагалі не розщеплюється у нашому кишечнику і прямує одразу в печінку, де зберігається у вигляді жирів, які можна спалити виключно за допомогою фізичної активності.
Щоб уникнути небажаних проблем зі здоров’ям, просто заміни столовий цукор більш здоровою альтернативою, як от фруктовий цукор.
Адже фруктовий цукор є однією з найсмачніших і корисних альтернатив. Споживаючи фрукти, ми також споживаємо значну кількість харчових волокон, які допомагають запобігти стрибкам рівня інсуліну. На відміну від столового цукру, фрукти також містять багато поживних речовин і мінералів.
Багато з нас споживають більше цукру, ніж ми це усвідомлюємо. Важливо знати, скільки цукру ти споживаєш, оскільки наш організм не потребує його для нормального функціонування. Доданий цукор не містить поживних речовин, може призвести до ожиріння та погіршити роботу серця.
Американська кардіологічна асоціація рекомендує обмежити додавання цукру — не більше ніж 6 % калорій щодня. Для більшості жінок це не більше 100 калорій на день, або приблизно 6 чайних ложок цукру. Для чоловіків це 150 калорій на день, або приблизно 9 чайних ложок.
Існує багато факторів, які руйнують твою шкіру, і цукор, мабуть, є одним із найгірших факторів. Варто скоротити кількість вживання цукру не тільки з дієтичних міркувань, а й заради захисту твого зовнішнього вигляду. Докладніше розповімо як цукор впливає на твою шкіру.
В першу чергу, цукор пошкоджує твою шкіру через природний процес, який називається глікацією. Він приєднується до білків і виробляє шкідливі вільні радикали, які називаються кінцевими продуктами глікації. Чим більше цукру ти їси, тим більше вони руйнують будівельний матеріал шкіри.
Білки, які найбільш уразливі до пошкодження, — це ті, які служать будівельним матеріалом для твоєї шкіри: колаген і еластин. Ці протеїни зберігають шкіру пружною та еластичною, а також відповідають за здоровий колір обличчя та сяяння. Шкідливі радикали руйнують твій колаген і еластин. З’являються тонкі лінії та зморшки.
Цукор також впливає на тип колагену, який у тебе є. Наша шкіра містить три основних типи колагену — I, II і III. Стабільність і стійкість колагену формуються на кожній стадії: Тип I є найслабшим, а Тип III — найсильнішим. Глікація розкладає колаген типу III до типу I, у такий спосіб зменшуючи структурну міцність і стабільність твоєї шкіри. В результаті зовнішній вигляд погіршується. Саме тому спеціалісти рекомендують приймати Колаген для твоєї краси та збереження еластичності твоєї шкіри.
Ось основні ознаки на твоєму обличчі, що цукор є винуватцем погіршення стану шкіри:
Хороша новина полягає в тому, що ніколи не пізно запобігти видимим ознакам старіння та почати коригувати свій раціон вже зараз.
Колаген – це головний білок нашого організму, який відповідає за міцність і еластичність тканин.
Сквален – це потужний антиоксидант, який запобігає раннім зморшкам та розгладжує їх.
Колаген та Сквален захищають клітини від згубного руйнування цукром і допомагають їм правильно розвиватися. Приймаючи Сквален та Колаген від Pela Helsa, ти якнайдовше збережеш “молодість” своєї шкіри та загальний стан свого організму.
Миттєво зменшити цукор буде непросто, але воно того варте. Внеси кілька змін у свої звички та дієту, і ти зможеш значно вплинути на стан своєї шкіри та загальне своє здоров’я, а воно в нас одне і безцінне.
Опубліковано 27.12.2021