Мангова панакота з Колагеном
Легкий, освіжаючий та корисний: це все про рецепт мангової панакоти з Колагеном від нас та @yummy.lera. Його дуже просто повторити в домашніх умовах, а завдяки Морському Колагену у складі ще й дуже корисно для твоєї шкіри, волосся та суглобів. Обовʼязково спробуй і не забудь поділитися рецептом із подругою!
Інгредієнти:
Для мангового шару:
• 300 г м‘якоті манго
• 30 мл апельсинового соку
• 4 г агар-агару
• 1 стік Колагену Perla Helsa
Для вершкового шару:
• 400 мл кокосових вершків або молока
• ~ 40 г меду або натурального сиропу
• 6 г агар-агару
• 1 стік Колагену Perla Helsa
Як приготувати:
Манговий шар:
М‘якоть манго пробиваємо блендером, додаємо апельсиновий сік, агар-агар, Колаген та, помішуючи, доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, трішки охолоджуємо та розливаємо по склянках або формах (для краси можна поставити склянки під нахилом). Прибираємо у холодильник до застигання (30-60 хвилин).
Вершковий шар:
Вершки, мед, агар-агар та Колаген, помішуючи, доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, охолоджуємо до теплого стану (але не даємо загуснути) і заповнюємо частину склянки чи форми, що залишилася. Прибираємо у холодильник до повного застигання (30-60 хвилин).
Панакота з манго готова! Прикрашаємо та насолоджуємося!
Морський Колаген — один із головних секретів, що допоможе потурбуватися про красу зсередини. Сміливо додавай його до будь-яких страв та напоїв, він не втрачає свої корисні властивості під впливом високих температур. Ну а далі, спостерігай за результатом. Смачного!
Ще більше корисних рецептів на всі випадки життя шукай у нашому wellness-гайді, або на сторінці @perlahelsa в інстаграм!