Популярні продукти

Мангова панакота з Колагеном

2 хв

226

Мангова панакота з Колагеном - image-1 - Блог Perla Helsa

Легкий, освіжаючий та корисний: це все про рецепт мангової панакоти з Колагеном від нас та @yummy.lera. Його дуже просто повторити в домашніх умовах, а завдяки Морському Колагену у складі ще й дуже корисно для твоєї шкіри, волосся та суглобів. Обовʼязково спробуй і не забудь поділитися рецептом із подругою!

Інгредієнти: 

Для мангового шару: 

• 300 г м‘якоті манго 

• 30 мл апельсинового соку 

• 4 г агар-агару 

• 1 стік Колагену Perla Helsa 

 

Для вершкового шару: 

• 400 мл кокосових вершків або молока 

• ~ 40 г меду або натурального сиропу 

• 6 г агар-агару 

• 1 стік Колагену Perla Helsa

Мангова панакота з Колагеном - img-2 - Блог Perla Helsa

Як приготувати: 

Манговий шар: 

М‘якоть манго пробиваємо блендером, додаємо апельсиновий сік, агар-агар, Колаген та, помішуючи, доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, трішки охолоджуємо та розливаємо по склянках або формах (для краси можна поставити склянки під нахилом). Прибираємо у холодильник до застигання (30-60 хвилин). 

 

Вершковий шар: 

Вершки, мед, агар-агар та Колаген, помішуючи, доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, охолоджуємо до теплого стану (але не даємо загуснути) і заповнюємо частину склянки чи форми, що залишилася. Прибираємо у холодильник до повного застигання (30-60 хвилин). 

Панакота з манго готова! Прикрашаємо та насолоджуємося!

Мангова панакота з Колагеном - img-3 - Блог Perla Helsa

Морський Колаген — один із головних секретів, що допоможе потурбуватися про красу зсередини. Сміливо додавай його до будь-яких страв та напоїв, він не втрачає свої корисні властивості під впливом високих температур. Ну а далі, спостерігай за результатом. Смачного!

 

Ще більше корисних рецептів на всі випадки життя шукай у нашому wellness-гайді, або на сторінці @perlahelsa в інстаграм!

 

Наш сайт використовує файли cookies. Натискаючи "Дозволити", ти погоджуєшся на зберігання файлів cookies, згідно з нашою політикою конфіденційності.