Популярні продукти

Фісташковий хумус із Колагеном

2 хв

265

Фісташковий хумус із Колагеном - image-1 - Блог Perla Helsa

Хумус — чудова healthy-закуска, що пасує майже до всього та просто ну дууже смачна. Здавалося б, куди вже краще? 

А ти спробуй цей покроковий рецепт фісташкового хумусу з Колагеном від @olga_martynovska, але попереджаємо — відірватися буде важко. Простий для приготування в домашніх умовах, ще й шкіра та волосся стануть більш красивими, завдяки Колагену в складі.

Інгредієнти: 

• 1 середній кабачок 

• 1 баночка консервованого нуту 200 г (водичку прибери) 

• 1 пучок шпинату 

• 2 стики Колагену 

• 1 зубчик часнику 

• 1 ст. л. фісташкової пасти (без цукру) або 1 жменя чищених фісташок 

• 1 ст. л. оливкової олії 

• сіль, перець 

• 1 дрібка насіння гарбуза 

• 1/2 лайма чи лимону 

• кінза

Фісташковий хумус із Колагеном - img-2 - Блог Perla Helsa

Як приготувати: 

Кабачок потрібно злегка припустити на оливковій олії разом із зубчиком часнику. Але часник перед тим, як відправлятимеш у блендер потрібно прибрати — він все-таки різкий для цієї закуски, але його легкий аромат нам потрібен. 

Далі до кабачка додаємо шпинат, щоб він трохи «впав». Тепер це йде в блендер. Туди ж додаємо готовий нут, фісташкову пасту, цедру та сік лайму, сіль, перець і 2 стики Колагену. 

 

У результаті маємо смачний і корисний рецепт, який ще й подбає про красу та здоровʼя. До речі, наш Колаген сміливо можеш додавати в їжу — він не втрачає свої корисні властивості під впливом високих температур. А ще має натуральний смак та аромат.

 

Ще більше корисних рецептів на всі випадки життя шукай у нашому wellness-гайді, або на сторінці @perlahelsa в інстаграм!

 

Наш сайт використовує файли cookies. Натискаючи "Дозволити", ти погоджуєшся на зберігання файлів cookies, згідно з нашою політикою конфіденційності.