Фісташковий хумус із Колагеном
Хумус — чудова healthy-закуска, що пасує майже до всього та просто ну дууже смачна. Здавалося б, куди вже краще?
А ти спробуй цей покроковий рецепт фісташкового хумусу з Колагеном від @olga_martynovska, але попереджаємо — відірватися буде важко. Простий для приготування в домашніх умовах, ще й шкіра та волосся стануть більш красивими, завдяки Колагену в складі.
Інгредієнти:
• 1 середній кабачок
• 1 баночка консервованого нуту 200 г (водичку прибери)
• 1 пучок шпинату
• 2 стики Колагену
• 1 зубчик часнику
• 1 ст. л. фісташкової пасти (без цукру) або 1 жменя чищених фісташок
• 1 ст. л. оливкової олії
• сіль, перець
• 1 дрібка насіння гарбуза
• 1/2 лайма чи лимону
• кінза
Як приготувати:
Кабачок потрібно злегка припустити на оливковій олії разом із зубчиком часнику. Але часник перед тим, як відправлятимеш у блендер потрібно прибрати — він все-таки різкий для цієї закуски, але його легкий аромат нам потрібен.
Далі до кабачка додаємо шпинат, щоб він трохи «впав». Тепер це йде в блендер. Туди ж додаємо готовий нут, фісташкову пасту, цедру та сік лайму, сіль, перець і 2 стики Колагену.
У результаті маємо смачний і корисний рецепт, який ще й подбає про красу та здоровʼя. До речі, наш Колаген сміливо можеш додавати в їжу — він не втрачає свої корисні властивості під впливом високих температур. А ще має натуральний смак та аромат.
Ще більше корисних рецептів на всі випадки життя шукай у нашому wellness-гайді, або на сторінці @perlahelsa в інстаграм!