Яким має бути осіннє меню?
Може здаватися, що восени набір продуктів не такий величезний, як, наприклад, влітку. Та це зовсім не так. Осінь чи не найбільш щедра пора: баклажани, гарбуз, всі види картоплі, гриби, яблука та виноград — цей перелік можна продовжувати довго. Прилавки ринків наповнені локальними овочами та фруктами, які можуть дуже урізноманітнити раціон і збільшити твою смакову палітру. І що важливо: з максимальною користю для здоров’я.
Крім того, є ще кілька порад щодо харчування, з допомогою яких організму буде куди простіше перелаштуватися на холодну пору. Ми запросили нутриціолога Ксенію Шатрову розповісти, що потрібно додати до раціону вже зараз, щоб підтримувати свій імунітет і хороше самопочуття.
Тисни та відкривай для себе прості секрети харчування. Ми постаралися зробити гайд максимально лаконічним, але змістовним.
До речі, саме восени час додати до раціону Вітамін Dз, адже світловий день починає зменшуватися, а сонце дедалі рідше виглядає з-за хмар. Для підбору дозування пиши в директ @perlahelsa.