Що таке Омега-3?
Ці жири — незамінні корисні речовини, що входять в організм разом з їжею. Наш організм не виробляє їх і не зберігає, але активно використовує.
Омега-3 необхідні для підтримки балансу з Омега-6. Співвідношення між ними повинно бути хоча б 1:4. Проте у 90% людей воно відрізняється в декілька разів і становить у середньому 1:20.
Баланс Омега-3 і Омега-6: чому важливо його дотримуватися?
Якщо в організмі завелика кількість Омега-6 і недостатньо Омега-3, це може призвести до збільшення запальних процесів, згущення крові, порушення метаболізму та погіршення стану шкіри та волосся.
Основне джерело Омега-3 серед продуктів — це жирна морська риба без термічної обробки. Проте, багато хто не споживає її у достатній кількості.
Омега-3 із Тунця піклуються про здоров'я твоєї шкіри:
- Зволожують шкіру та роблять її більш еластичною
- Сприяють зменшенню вугрів на 42%, згідно з дослідженнями SNU
- Прискорюють загоєння ран, перешкоджають розвитку шкірних алергій
- Покращують стан шкіри при псоріазі, екземі та дерматиті
Розкуси капсулу нашої Омега-3 із Тунця! Відчуй приємний смак червоної риби та переконайся у якості та натуральності продукту.
У складі — лише очищений жир із м'яса тунця дикого вилову з Ісландії.
Така сировина не потребує стабілізації, концентрації, ароматизаторів чи підсолоджувачів.